Trappistenjogging 2023

ten voordele van

Kinderkankerfonds vzw

Kinderkanker heeft een grote impact op heel wat facetten van het gezinsleven. Met hun projecten proberen ze de levenskwaliteit van het kind en zijn gezin vandaag al te verbeteren. Daarnaast hebben ze ook oog voor lotgenotencontact, de kwaliteit van de zorg en wetenschappelijk onderzoek om nieuwe behandelingen te vinden. 

www.kinderkankerfonds.be

 

Onze nieuwe monitorenshirts

Jaarlijks staan we tijdens het organiseren van de Trappistenjogging voor dezelfde uitdaging om een goed doel te selecteren waar we ons voor willen inzetten. Dit jaar hebben we gekozen voor Kinderkankerfonds vzw.  

Het Kinderkankerfonds doet fantastisch werk om te zorgen voor de nodige medische behandelingen en ondersteuning voor kinderen en hun families die getroffen zijn door kanker. Het fonds zet zich in om zoveel mogelijk kinderen te helpen genezen en tegelijkertijd hun levenskwaliteit te verbeteren.

Door ons in te zetten voor het Kinderkankerfonds hopen we ons steentje bij te dragen om het leven van zieke kinderen en hun familieleden te verbeteren. 

Eerder dit jaar liepen we tijdens de Trappistenrun al met een 1300 deelnemers ten voordele van Lowieke, onze kleine grote superheld. Lowieke nam regelmatig deel aan onze sportstages en strijdt momenteel tegen kanker. Omdat we volledig willen inzetten op de strijd tegen kanker bij kinderen hebben we ervoor gekozen het logo van het Kinderkankerfonds vzw logo te laten pronken op onze nieuwe monitorenshirts. 

Op bezoek bij het kinderkankerfonds
Op bezoek bij het kinderkankerfonds